INGREDIENTES (para catro persoas):
·
dúas cabaciñas
·
dúas latas de atún
·
queixo mozarella
·
unha cebola
·
un tomate pelado e cortado en
anaquiños
·
medio vaso de prebe de tomate
·
dous dentes de allo
·
aceite de oliva
·
pementa
·
sal
PREPARACIÓN
Nunha tixola botamos aceite de oliva para
fritir os allos cortados en láminas mais a cebola cortada en anacos pequenos.
Colócanse as cabaciñas nunha fonte do forno,
bótaselles un chisco de sal e aceite e enfornamos todo uns dez minutos. Logo
reservámolo.
Picamos a carne das cabaciñas e botámola na
tixola cos allos, a cebola e fritimos todo ata que estea brando, engadimos o
tomate pelado e cortado en anaquiños; despois, botámoslle un chisco de sal e
pementa, cociñamos uns minutiños e, finalmente, engadímoslle medio vaso de
prebe de tomate mais o atún esmiuzado.
Por último, enchemos as cabaciñas co recheo da
tixola, poñémoslle por enriba un pouco de mozarella e metémolo todo no forno
uns dez minutos a 180º.
Sonia
Martínez Rodríguez
No hay comentarios:
Publicar un comentario